Announcement

Collapse
No announcement yet.

This is a test

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scaleracing
    started a topic This is a test

    This is a test

    Just a test, ignore.

  • Wet Coast Racer
    replied
    Issues? Moi? I'm the normalest person you know.

    Also, unfortunately, and no matter which url I use, the site isn't actually remembering it. When I have a minute, I'll try clearing cookies completely (maybe by dunking them in my beer) and take another shot at this. So to speak ...

    Leave a comment:


  • Scaleracing
    replied
    Now you should be able to just type www.slotcarillustrated.com please let me know if you have issues. Well with the web site that is.

    Leave a comment:


  • Wet Coast Racer
    replied
    Yeah, after using the www thing it now seems (for the first time in a few days or whatever) to recognize me and log me in; previously, only after clicking on 'Today's Posts' did I find myself logged in and online or whatever.


    Weather fine, 4:30 pm here ...

    (Chrome/Windows 7)

    Leave a comment:


  • Scaleracing
    replied
    Log in was critical to http://www.slotcarillustrated.com/portal/forums/ You could log in without the www, but the log in would not stick.

    It should now work with just www.slotcarillustrated.com please let me know if it does not for you. Any other info would also help debug the new software. Browser, operating system, weather, time of day. OK not the last 2.

    Last edited by Scaleracing; 03-07-2019, 07:31 PM.

    Leave a comment:


  • Wet Coast Racer
    replied
    Originally posted by SlotsNZ View Post
    I have to log in again each visit, and login again when I want to go to latest posts.

    - and log in again to make this post - and cannot edit and update as it says I am not logged in, even though it says at top of screen I am logged in
    OS & Browser, please?

    Without this fundamental info, I'm not sure how the geeks will be able to fix things.

    Leave a comment:


  • SlotsNZ
    replied
    I have to log in again each visit, and login again when I want to go to latest posts.

    - and log in again to make this post - and cannot edit and update as it says I am not logged in, even though it says at top of screen I am logged in

    Leave a comment:


  • SlotsNZ
    replied
    I have to log in again each visit, and login again when I want to go to latest posts.

    Leave a comment:


  • MrFlippant
    replied
    That's super weird that I can upload a JPG to my avatar, but other people can't. I can't imagine I have a permission that Alan doesn't, doesn't seem like a permissions thing, anyway.

    Leave a comment:


  • Wet Coast Racer
    replied
    Doesn't automatically log me in, on Chrome; even after clicking the 'Remember Me' box. But I get a prompt (begins with W ... ) and my password is stored, just have to hit enter and I'm back on the board. No chance to try uploads like jpgs etc yet.

    Leave a comment:


  • fotodoug
    replied
    I've tried jpg, tif, and png...they are all unacceptable. I've tried Chrome and IE, neither one allows photos.

    Leave a comment:


  • MrFlippant
    replied
    I've tried multiple files, all quite large, and had no problems changing to and from them all. Maybe it's a browser issue?

    Leave a comment:


  • Scaleracing
    replied
    Says cannot load files with the extension. Jpg

    Leave a comment:


  • Scaleracing
    replied
    Can you try a large file, it said I could not upload .jpg files.
    see if you try a large file what it says for you please

    Leave a comment:


  • MrFlippant
    replied
    Originally posted by Scaleracing View Post
    Hi how did you upload an image says I can not upload .jpg files.
    Mine was a JPG file. Maybe the one you chose was too large? When I selected mine, it gave me a crop/zoom interface, I set it where I wanted and hit save.

    Leave a comment:

Working...
X