SCI Logo

Scalextric USA
Pioneer Slot Cars
SCIs  MarketPlace, the online slot car mall
Carrera Slot Cars
Fly Model Car
BRM Model Cars
NINCO
MRC
AFX
Slot.it
Slot Car Illustrated Forum
  #1  
Old 02-12-2019, 08:48 AM
Hufo Hufo is offline
National Racer
View Hufo's Photo Album
 
Join Date: May 2015
Location: Europe, Belgium, Antwerp, Edegem
Posts: 179
Default Photo Gallery ??

Hello SCI-ers,

Allow me to ask Alan the following:

Allan, what happened with my Gallery and my photos ?

Grts.
Hufo
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2019, 09:03 AM
HO RacePro HO RacePro is offline
International Racer
View HO RacePro's Photo Album
 
Join Date: Dec 2007
Location: York Pennsylvania USA
Posts: 750
Default

Hufo,

You are not the only one who is missing photos. All of my albums are gone. And that means all of my postings no longer have their photos.

This is major. I am truly bummed. My sticky posts -- like "Ed's Excellent Soldering Thread" are trashed.

I see no point in using SCI's hosting service if all of the photos and links can get blown away without warning.

Ed Bianchi
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2019, 09:13 AM
kidvoltage kidvoltage is offline
SCI Administrator
View kidvoltage's Photo Album
 
Join Date: Jul 2008
Location: Hillsboro, OR
Posts: 4,549
Default

It seems to be a hosting issue. i can tell you that all the images you are "missing" are there they just aren't being "shown". The current server situation has become nothing short of a disaster. However, as stated, the images are still where they always were, nothing has been lost. The battle with the current server group continues...
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2019, 09:48 AM
RichD RichD is offline
World Champion
View RichD's Photo Album
 
Join Date: Oct 2005
Location: East Haven, CT USA
Posts: 12,109
Default

More here: http://slotcarillustrated.com/portal...d.php?t=100466
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-2019, 10:37 AM
Mini Mojo Mini Mojo is offline
National Racer
View Mini Mojo's Photo Album
 
Join Date: Oct 2009
Location: Minneapolis MN (Suburb)
Posts: 202
Default

Oddly enough, my galleries are not showing but posts with pictures from the galleries still have the pictures from those galleries. Just hoping this all soon resolved in a positive manner, this is a favorite site for me.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.